در کنار روش های مختلفی که در صنعت تولید ظروف پخت پز استفاده میشود، روشی تحت عنوان فورج نیز وجود دارد. در تولید ظروف آلومینیومی معمولاً برای فرم دادن ورقه هایی با ضخامت کمتر از روش دستی استفاده میشود و محصول نهایی به دلیل ضخامت کم خیلی زود در اثر حرارت و یا فشار تغییر شکل میدهد و در صورتی که دارای لایه نچسب نیز نباشد در اثر برخورد با مواد اسیدی دچار خوردگی خواهد شد.
اما زمانی که از آلیاژی به نسبت سخت تر و با ضخامت بیشتر استفاده میشود، بطور مثال (ظروف دایکاست یا همان ظروف چدنی) بدلیل اینکه این گونه ظروف دارای ضخامت زیاد، وزن بیشتر و سختی آلیاژ، شکنندگی بیشتری هستند به همین دلیل برای تغییر شکل این مدل ورقه های آلومینیومی از روش فورج استفاده میشود و محصولی که در نهایت تولید شده است از لحاظ فشار، شکنندگی و مقاومت در برابر حرارت بالا بسیار مناسب است
ظروف نچسب
امروزه از روش فورج در کنار روش های متداول دیگر برای تولید ظروف نچسب آشپزی استفاده می شود. در روش فرم دادن با دست، ضخامت ورق باید خیلی کم باشد در نتیجه ظروفی که با این روش تولید می شوند به خاطر نازک بودن، خیلی زود در اثر حرارت و یا فشار، شکل خود را از دست می دهند. این ظروف اگر دارای لایه ی مخصوص نچسب نباشند در اثر خوردگی با مواد اسیدی غذا سوراخ می شوند.
برای تولید ظروف آلومینیومی به روش دایکاست از آلومینیوم با آلیاژ مخصوصی که سخت تر می باشد استفاده می شود. ظروف دایکاست که اصطلاحاً به آن ها چدنی هم گفته می شود به خاطر اینکه دارای ضخامت زیادی هستند هم دارای وزن بیشتری بوده و به خاطر سختی آلیاژ به کار رفته، شکننده می باشند.
در روش فورج از ورق های آلومینیوم با ضخامت بیشتری نسبت به ظروف متداول استفاده می شود و محصول نهایی از نظر تغییر شکل در برابر حرارت، ضربه، فشار و همچنین شکنندگی استحکام بالایی دارد.